Architecture@Heart

+31 6 2023 5030 Neem contact op

In het brandpunt van organisatie en IT

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Voorstellen

Een Enterprise Architect met visie. Samen komen we  tot nieuwe functies en oplossingen. Maar wel met beide voeten stevig in de werkpraktijk, geen roze wolken of onhaalbare idealen.

Realiseerbaar en concreet.

Aanpak

Architecture@Heart adviseert en begeleidt op maat. Op project- en op uurbasis, kortdurend of voor langere termijn. Op locatie of elders, maar altijd: in het hart van de organisatie, op alle niveaus.

Daar waar de verandering (nodig) is.

Werkwijze

Enterprise& IT-architectuur is een vak. Een vak dat vraagt om kwaliteit met een ingenieursmentaliteit: innovatief, met durf, onderzoekend, resultaatgericht, methodisch en met liefde voor het vak ??n voor de mens.

Aansluitend bij uw cultuur en taal.

Contactgestoord?

banner03

Architecture @ Heart wil in nauw contact staan met het mangement en de organisatie waarvoor de informatievoorziening is/wordt gerealiseerd. Anders is het gevaar groot dat de architect in zijn eigen recht en beleving een schijnwerkelijkheid of gedachtenwereld creëert. Zonder dat er nog echt contact is met de organisatie. Dit leidt tot autistische architecturen en informatievoorziening. Het doel raakt buiten beeld.

Architecture @ Heart wil vanuit de realiteit kunnen blijven acteren en oog houden voor de gevolgen en implicaites van voorgestelde wijzigingen. Sensitief voor de reacties in de organisatie en daar snel op kunnen reageren en acteren.

 

Workshop Digitalisering voor ondernemers

Op Vrijdag 18 September organiseren Architecture at Heart en IQordo de workshop Digitalisering voor ondernemers. 
In de workshop maakt u kennis met de mogelijkheden die digitalisering biedt, identificeert u kansen voor uw bedrijf en stelt u een actieplan op zodat u vervolg kunt geven aan digitalisering.
De workshop is een eerste kennismaking, zet aan tot nadenken en helpt met het zetten van de eerste concrete stappen.

<<Lees meer>>

Follow us:
  • Follow us on Facebook
  • Follow us on Google +
  • Follow us on Linkedin
  • Follow us on Twitter
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Perspectieven

Architectuur kan vanuit verschillende perspectieven bijdragen aan een beter resultaat.